Search

Openlucht nieuwjaarsreceptie op 11 januari

Dendermonde – Andere steden doen het al jaren en dit jaar doet ook Dendermonde het: een grote openlucht nieuwjaarsreceptie voor alle inwoners.

“De stad nodigt op 11 januari alle Dendermondenaars uit om naar de Grote Markt te komen en het nieuwe jaar feestelijk in te zetten. Na een korte verwelkoming door de burgemeester, wordt er samen getoost op een voorspoedig 2009.”

Je zal op zondag 11 januari van 11 tot 12 uur aan een drankstand een gratis drankje kunnen bekomen. “ Wie na de receptie nog wat wil blijven nagenieten, kan terecht in de vele gezellige cafeetjes en tavernes op en rond de Grote Markt”, aldus de mededeling. Cheers!

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie