Zoek

Uniek kerstconcert in Grembergen

Grembergen – Op vrijdag 19 december concerteert de Koninklijke Harmonie Sinte-Cecilia Grembergen voor het eerst in jaren in de Sint-Margaretakerk. “Het wordt een uniek en gezellig kerstconcert met een zeer afwisselend programma. Naast een flinke dosis kerstrepertoire, komen ook diverse solisten aan bod en krijgen we een spetterende mix van klassieke en hedendaagse harmoniemuziek”, aldus Johan Mijs. Leo De Smet, de vaste dirigent van de harmonie, leidt het geheel in goede banen. “Onze parochiekerk heeft een schitterende akoestiek en leent zich uitstekend voor musiceren. De muzikanten van de harmonie kijken er dan ook echt naar uit om dit Kerstconcert te spelen. We hopen dat alle muziekliefhebbers uit Grembergen en omstreken komen genieten van dit unieke en eenmalige concert, en dat ze hun harmonie op een nieuwe manier en in optima forma leren kennen. Een bomvolle kerk moet mee voor de kerstsfeer zorgen …”, aldus voorzitter Maurits Dierick.

Toegangskaarten kosten 7 euro en kunnen worden bekomen op dit nummer: 052 21 52 16.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie