Zoek

Buurtborrel van KWB Schoonaarde

Schoonaarde – KWB Schoonaarde pakt op donderdag 25 december opnieuw uit met een Buurtborrel. Wie interesse heeft om kennis te maken en bij te praten met andere dorpsbewoners kan vanaf 14 uur terecht op het Opstalplein. Ondertussen kan men proeven van verschillende soorten jenever. Er zal ook glühwein, soep en warme chocomelk zijn. Voor de kinderen is er een gratis ritje in een huifkar. “Wij hopen u talrijk te mogen begroeten en wensen u alvast prettige feestdagen!”, aldus Guy Claessens van KWB Schoonaarde.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie