Zoek

Waarheen op oudejaarsavond?

Dendermonde – Er blijkt volgens sommigen een trend te bestaan om oudejaarsavond meer in huiselijke kring te vieren. De opgevoerde controles door de politie zou hiervoor de enige reden zijn. De controles op alcoholmisbruik achter het stuur zijn terecht en een zeer goede zaak, maar dat betekent toch niet dat een mens moet thuis blijven op oudejaarsnacht. De oplossingen zijn eenvoudig en doeltreffend: duid een Bob aan, neem een Taxi of zoek een leuke uitgaansplek op wandelafstand. In Dendermonde kan je minstens op vier plaatsen terecht met oudjaar.

In Grembergen vindt in het Gildenhuis de “Stuikfuif” plaats. De organisatie is in handen van Chiro Don Bosco. In Het Fabriek in Baasrode kan je je eveneens onderdompelen in het feestgedruis. Baasrode viert oud naar nieuw in centrum De Vliet en tot slot wordt ook in jeugdhuis Zenith in Sint-Gillis stijlvol de bloemetjes buitengezet. We weten dat dit overzicht bijlange niet volledig is dus als je zelf nog feestjes wil melden aan feestvierend Dendermonde stuur dan een email naar info@editie.net. We kondigen je evenement met veel plezier aan op deze website. Cheers!

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie