Ros Beiaardvendeliers gezocht!

vendeliersreynout.jpg

Grembergen – Met het oog op de Ros Beiaardommegang in mei volgend jaar start Volkskunstgroep Reynout met een opleiding vendelzwaaien. Elke jongen of man (ouder dan 16 jaar) kan zich kandidaat stellen. Op zondagvoormiddag 18 januari van 10 tot 12 uur kunnen geïnteresseerden aan de Sint-Elooistraat 15 in Grembergen een demonstratie bijwonen en zich eventueel na afloop inschrijven. De instapdagen zijn zondag 25 januari en zondag 1 februari telkens van 10 tot 12 uur

De lessen zijn volledig gratis. Deelnemers betalen enkel 12,50 euro voor de verzekering en het lidmaatschap van Volkskunstgroep Reynout. De eerste grote proef wordt de reuzenommegang Katuit in augustus. Ook trommelaars vanaf 12 jaar zijn meer dan welkom op één van de instapdagen.

Meer informatie: 052 42 48 38 of 0497 86 63 97. Mailen kan naar reynout@telenet.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie