Zoek

Glascontainers eivol

grembergennadefeesten.jpg

Grembergen – De omgeving rond de glascontainer in de Sportpleinstraat is een kleine stortplaats geworden. En wellicht zullen ook op andere plaatsen in Dendermonde de glascontainers eivol zitten. Misschien is het een idee om volgend jaar na de eindejaarsfeesten op een aantal plaatsen een flesseninzameling te organiseren. Een beetje zoals het verzamelen van afgedankte kerstbomen voor de traditionele kerstboomverbranding.

Deze foto werd vandaag gemaakt door Gino Bertin uit de Sportpleinstraat.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

3 Responses

Geef een reactie