Dendermonde heft het glas op 2009

nieuwjaarsreceptie2.jpg

Dendermonde – De allereerste nieuwjaarsreceptie van de stad Dendermonde op de Grote Markt was succes. Deze voormiddag trotseerden honderden stadsgenoten de bittere vrieskou om op uitnodiging van het stadsbestuur het glas te heffen op het Nieuwjaar. Burgemeester Buyse benadrukte in zijn toespraak dat solidariteit de komende weken en maanden hard zal nodig zijn om de economische problemen het hoofd te bieden. “We moeten mensen terug samenbrengen en hoe kunnen we dat beter doen dan bijvoorbeeld met deze nieuwjaarsreceptie”, zei de burgemeester.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een reactie