Zoeken

Dendermonde heft het glas op 2009

nieuwjaarsreceptie2.jpg

Dendermonde – De allereerste nieuwjaarsreceptie van de stad Dendermonde op de Grote Markt was succes. Deze voormiddag trotseerden honderden stadsgenoten de bittere vrieskou om op uitnodiging van het stadsbestuur het glas te heffen op het Nieuwjaar. Burgemeester Buyse benadrukte in zijn toespraak dat solidariteit de komende weken en maanden hard zal nodig zijn om de economische problemen het hoofd te bieden. “We moeten mensen terug samenbrengen en hoe kunnen we dat beter doen dan bijvoorbeeld met deze nieuwjaarsreceptie”, zei de burgemeester.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie