Welke waren de favoriete voorstellingen van 2008?

Dendermonde – Cultuurcentrum Belgica maakte de ‘favoriete voorstellingen van 2008’ bekend. “Blijkbaar heeft Yevgueni veel indruk gemaakt. Ze kwamen als eerste bovendrijven. Goed nieuws voor de fans: volgend seizoen staan ze terug op ons podium”, aldus een mededeling. “Zaten in de buurt: Wouter Deprez en Bart Peeters, skAgEn, Ronny Mosuse en Tom Helsen.”

De volledige lijst:

1/ Yevgueni
2/ Wouter Deprez
3/ Bart Peeters
4/ skAgEn
5/ Ronny Mosuse & Tom Helsen
6/ Stef Bos, Raymond Van Het Groenenwoud, Flip Kowlier & Cuadro Flamenco

Werden ook vermeld: Jef Neve, Cie De Koe, Aranis, Tuur Florizoone, La Caccia, Trio Horta, Peter De Graef, Studio Orka, Lalalover, Heather Fran, Muziek Lod, Action Malaise, Veerle Malschaert, Aanrijding in Moscou, 4 Months, 3 Weeks en 2 Days.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord