Zoeken

Welke waren de favoriete voorstellingen van 2008?

Dendermonde – Cultuurcentrum Belgica maakte de ‘favoriete voorstellingen van 2008’ bekend. “Blijkbaar heeft Yevgueni veel indruk gemaakt. Ze kwamen als eerste bovendrijven. Goed nieuws voor de fans: volgend seizoen staan ze terug op ons podium”, aldus een mededeling. “Zaten in de buurt: Wouter Deprez en Bart Peeters, skAgEn, Ronny Mosuse en Tom Helsen.”

De volledige lijst:

1/ Yevgueni
2/ Wouter Deprez
3/ Bart Peeters
4/ skAgEn
5/ Ronny Mosuse & Tom Helsen
6/ Stef Bos, Raymond Van Het Groenenwoud, Flip Kowlier & Cuadro Flamenco

Werden ook vermeld: Jef Neve, Cie De Koe, Aranis, Tuur Florizoone, La Caccia, Trio Horta, Peter De Graef, Studio Orka, Lalalover, Heather Fran, Muziek Lod, Action Malaise, Veerle Malschaert, Aanrijding in Moscou, 4 Months, 3 Weeks en 2 Days.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie