Zoek

Hemaco presenteert wereldberoemde musical Fame

Dendermonde – Het Heilige Maagdcollege zet dit jaar opnieuw een musical op de planken. Er zijn voorstellingen gepland op 6, 7, 13 en 14 maart. “Dit jaar werd gekozen voor de wereldberoemde musical Fame, die het verhaal vertelt van een aantal studenten aan de New Yorkse High School of Performing Arts. Ze komen uit alle windstreken en strijden om ter hardst voor naam en faam als succesvol acteur, zanger, danser of muzikant”, vertelt directeur Hans Vanhulle.

Deze musical wordt gebracht door leerlingen, leraren en oud-leerlingen. Op het podium komen 15 muzikanten, 60 koorleden en 30 zingende en dansende acteurs. Regisseur Danny De Bock leidt het geheel in goede banen. Omdat de ticketkoop loopt als een trein, wordt aangeraden meteen te bestellen. Dit kan online en telefonisch. Een ticket kost 11 euro.

Meer informatie: www.hemaco.be of 052 25 88 62

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie