Hemaco presenteert wereldberoemde musical Fame

Dendermonde – Het Heilige Maagdcollege zet dit jaar opnieuw een musical op de planken. Er zijn voorstellingen gepland op 6, 7, 13 en 14 maart. “Dit jaar werd gekozen voor de wereldberoemde musical Fame, die het verhaal vertelt van een aantal studenten aan de New Yorkse High School of Performing Arts. Ze komen uit alle windstreken en strijden om ter hardst voor naam en faam als succesvol acteur, zanger, danser of muzikant”, vertelt directeur Hans Vanhulle.

Deze musical wordt gebracht door leerlingen, leraren en oud-leerlingen. Op het podium komen 15 muzikanten, 60 koorleden en 30 zingende en dansende acteurs. Regisseur Danny De Bock leidt het geheel in goede banen. Omdat de ticketkoop loopt als een trein, wordt aangeraden meteen te bestellen. Dit kan online en telefonisch. Een ticket kost 11 euro.

Meer informatie: www.hemaco.be of 052 25 88 62

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord