Oudegem wint van meest beloftevolle spelers van België

Oudegem – Damesvolleybalclub Oudegem heeft dit weekend het Vlaams Beloftenteam verslagen met 2-3. Voor Oudegem is het de vierde zege van het seizoen. Daarmee verstevigt de ploeg de kloof met de degradatieplaatsen in het klassement.
Met een felle opslagdruk en een stevige verdediging, kon Oudegem in de eerste set weerstaan aan de felle remonte van de thuisploeg. De tweede en de derde set werden har bevochten en elk mocht een graantje meepikken. Oudegem moest de kans op ruime winst laten liggen, door een iets te hoge foutenlast in de vierde set. In de beslissende tiebreak zette Oudegem meteen druk en konden de Vlaamse Beloften de kloof nooit meer dichten.

Setstanden: 21-25/25-23/22-25/25-18/11-15

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord