Zoek

Oudegem wint van meest beloftevolle spelers van België

Oudegem – Damesvolleybalclub Oudegem heeft dit weekend het Vlaams Beloftenteam verslagen met 2-3. Voor Oudegem is het de vierde zege van het seizoen. Daarmee verstevigt de ploeg de kloof met de degradatieplaatsen in het klassement.
Met een felle opslagdruk en een stevige verdediging, kon Oudegem in de eerste set weerstaan aan de felle remonte van de thuisploeg. De tweede en de derde set werden har bevochten en elk mocht een graantje meepikken. Oudegem moest de kans op ruime winst laten liggen, door een iets te hoge foutenlast in de vierde set. In de beslissende tiebreak zette Oudegem meteen druk en konden de Vlaamse Beloften de kloof nooit meer dichten.

Setstanden: 21-25/25-23/22-25/25-18/11-15

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie