Oudegem wint van meest beloftevolle spelers van België

Oudegem – Damesvolleybalclub Oudegem heeft dit weekend het Vlaams Beloftenteam verslagen met 2-3. Voor Oudegem is het de vierde zege van het seizoen. Daarmee verstevigt de ploeg de kloof met de degradatieplaatsen in het klassement.
Met een felle opslagdruk en een stevige verdediging, kon Oudegem in de eerste set weerstaan aan de felle remonte van de thuisploeg. De tweede en de derde set werden har bevochten en elk mocht een graantje meepikken. Oudegem moest de kans op ruime winst laten liggen, door een iets te hoge foutenlast in de vierde set. In de beslissende tiebreak zette Oudegem meteen druk en konden de Vlaamse Beloften de kloof nooit meer dichten.

Setstanden: 21-25/25-23/22-25/25-18/11-15

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord