Dendermonde krijgt alweer vijf doelpunten om de oren

Dendermonde – KAV Dendermonde is barslecht uit de winterstop gekomen. De ploeg van ’t stad kreeg alweer vijf doelpunten om de oren en verloor met forfaitcijfers van E. Houtem. Omdat Robur maar één doelpunt slikte, heeft de KAVD echt wel de slechtse verdeging van de reeks. In 18 wedstrijden slikte het nu al 45 doelpunten. Verbetering lijkt dus nog niet in zicht. De titelkandidaat van vorig jaar is onbegrijpelijk nu een degradatiekandidaat en het wordt nog hard werken om het behoud te verzekeren.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord