Zoeken

Dendermonde krijgt alweer vijf doelpunten om de oren

Dendermonde – KAV Dendermonde is barslecht uit de winterstop gekomen. De ploeg van ’t stad kreeg alweer vijf doelpunten om de oren en verloor met forfaitcijfers van E. Houtem. Omdat Robur maar één doelpunt slikte, heeft de KAVD echt wel de slechtse verdeging van de reeks. In 18 wedstrijden slikte het nu al 45 doelpunten. Verbetering lijkt dus nog niet in zicht. De titelkandidaat van vorig jaar is onbegrijpelijk nu een degradatiekandidaat en het wordt nog hard werken om het behoud te verzekeren.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie