Dendermonde krijgt alweer vijf doelpunten om de oren

Dendermonde – KAV Dendermonde is barslecht uit de winterstop gekomen. De ploeg van ’t stad kreeg alweer vijf doelpunten om de oren en verloor met forfaitcijfers van E. Houtem. Omdat Robur maar één doelpunt slikte, heeft de KAVD echt wel de slechtse verdeging van de reeks. In 18 wedstrijden slikte het nu al 45 doelpunten. Verbetering lijkt dus nog niet in zicht. De titelkandidaat van vorig jaar is onbegrijpelijk nu een degradatiekandidaat en het wordt nog hard werken om het behoud te verzekeren.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie