Bochabele String Orchestra zorgt voor muziek in station

Dendermonde – Komende zaterdag kan je in het station van Dendermonde terecht voor heel wat muzikale ambiance. Vanaf 14u wachten leerlingen van de Koninklijke Academie voor Muziek, Woord én dans de muzikanten van het Bochabela String Orchestra op met muziek, woord en dans. The Bochabela String Orchestra is een orkest met zwarte jongeren uit de streek van Bloemfontein in Zuid-Afrika. Zij startten donderdag hun Belgische tournee in de ‘Laatste Show’. De vioolklas van Peter Nys uit de SAMWD en de contrabassisten o.l.v. Lieven Coolen zorgen voor de muzikale verwelkoming. Enthousiaste leerlingen uit de klas welsprekendheid van Kathy Colpaert informeren de treinreizigers over het benefietproject en trachten hun sympathie en gulheid te winnen. De dansers o.l.v. Inne Wouters brengen beweging in de stationshal. Om 15u30 komen de Zuid-Afrikaanse kinderen in het station aan. Ze brengen een kleurrijk concert tot 16u15.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een reactie