Bochabele String Orchestra zorgt voor muziek in station

Dendermonde – Komende zaterdag kan je in het station van Dendermonde terecht voor heel wat muzikale ambiance. Vanaf 14u wachten leerlingen van de Koninklijke Academie voor Muziek, Woord én dans de muzikanten van het Bochabela String Orchestra op met muziek, woord en dans. The Bochabela String Orchestra is een orkest met zwarte jongeren uit de streek van Bloemfontein in Zuid-Afrika. Zij startten donderdag hun Belgische tournee in de ‘Laatste Show’. De vioolklas van Peter Nys uit de SAMWD en de contrabassisten o.l.v. Lieven Coolen zorgen voor de muzikale verwelkoming. Enthousiaste leerlingen uit de klas welsprekendheid van Kathy Colpaert informeren de treinreizigers over het benefietproject en trachten hun sympathie en gulheid te winnen. De dansers o.l.v. Inne Wouters brengen beweging in de stationshal. Om 15u30 komen de Zuid-Afrikaanse kinderen in het station aan. Ze brengen een kleurrijk concert tot 16u15.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie