Luc De Vos schenkt u een koffietje

koffiestop.jpg

Dendermonde – Op vrijdag 6 maart vindt de derde editie van ‘Koffiestop’ plaats. In ruil voor een vrije bijdrage schenken vrijwilligers in heel Vlaanderen koffie of andere (h)eerlijke dranken op het werk, op school, voor vrienden, familie en voorbijgangers. Ze zamelen zo geld in voor het werk van Broederlijk Delen.

Ook in Dendermonde worden ‘Koffiestops’ gehouden. Op vrijdag 6 maart wordt van 19 tot 23 uur een lekkere kop koffie geschonken in cultuurcentrum Belgica. Luc De Vos van Gorki zal om 19.30 uur de eerste koffie uitschenken!

Meer informatie: www.koffiestop.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord