Zoek

Luc De Vos schenkt u een koffietje

koffiestop.jpg

Dendermonde – Op vrijdag 6 maart vindt de derde editie van ‘Koffiestop’ plaats. In ruil voor een vrije bijdrage schenken vrijwilligers in heel Vlaanderen koffie of andere (h)eerlijke dranken op het werk, op school, voor vrienden, familie en voorbijgangers. Ze zamelen zo geld in voor het werk van Broederlijk Delen.

Ook in Dendermonde worden ‘Koffiestops’ gehouden. Op vrijdag 6 maart wordt van 19 tot 23 uur een lekkere kop koffie geschonken in cultuurcentrum Belgica. Luc De Vos van Gorki zal om 19.30 uur de eerste koffie uitschenken!

Meer informatie: www.koffiestop.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie