Luc De Vos schenkt u een koffietje

koffiestop.jpg

Dendermonde – Op vrijdag 6 maart vindt de derde editie van ‘Koffiestop’ plaats. In ruil voor een vrije bijdrage schenken vrijwilligers in heel Vlaanderen koffie of andere (h)eerlijke dranken op het werk, op school, voor vrienden, familie en voorbijgangers. Ze zamelen zo geld in voor het werk van Broederlijk Delen.

Ook in Dendermonde worden ‘Koffiestops’ gehouden. Op vrijdag 6 maart wordt van 19 tot 23 uur een lekkere kop koffie geschonken in cultuurcentrum Belgica. Luc De Vos van Gorki zal om 19.30 uur de eerste koffie uitschenken!

Meer informatie: www.koffiestop.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie