Circus op stelten in Grembergen

Grembergen – Toverjeugd, de jeugdwerking van DeVlaamse Kring Sint Lutgardis, pakt komend weekend uit met de productie ‘Circus Op Stelten’ van Fons Vinck.

“Aan deze productie werken 38 kinderen mee tussen de 5 en de 15 jaar oud. Maanden zijn ze reeds bezig aan het repeteren onder de regie van Kristien van Weyenberg om spel en tekst aan elkaar te breien tot een prachtige wervelende productie. Sofie Putteman tekenende voor het muziekontwerp en componeerde voor de gelegenheid enkele liederen”, aldus Marc De Koning van de Vlaamse Kring Sint-Lutgardis.

Deze productie, die alleen door kinderen wordt gebracht, vindt plaats op woensdag 4 maart om 15 uur en vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 maart telkens om 19 uur in zaal Uilenspiegel, Dr. Haekstraat 1 in Grembergen.

Informatie en reservering 052 21 21 87. Of via e-mail: vlaamsekring@scarlet.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie