Zoeken

Circus op stelten in Grembergen

Grembergen – Toverjeugd, de jeugdwerking van DeVlaamse Kring Sint Lutgardis, pakt komend weekend uit met de productie ‘Circus Op Stelten’ van Fons Vinck.

“Aan deze productie werken 38 kinderen mee tussen de 5 en de 15 jaar oud. Maanden zijn ze reeds bezig aan het repeteren onder de regie van Kristien van Weyenberg om spel en tekst aan elkaar te breien tot een prachtige wervelende productie. Sofie Putteman tekenende voor het muziekontwerp en componeerde voor de gelegenheid enkele liederen”, aldus Marc De Koning van de Vlaamse Kring Sint-Lutgardis.

Deze productie, die alleen door kinderen wordt gebracht, vindt plaats op woensdag 4 maart om 15 uur en vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 maart telkens om 19 uur in zaal Uilenspiegel, Dr. Haekstraat 1 in Grembergen.

Informatie en reservering 052 21 21 87. Of via e-mail: vlaamsekring@scarlet.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie