Zoeken

Openluchttoneel start zondag kaartenverkoop

Oudegem – “Nog een 70-tal dagen resten ons tot de eerste voorstelling van het openluchttoneel ‘De Filosoof van Haagem’. De affiches zijn gedrukt en de kaarten liggen klaar om de deur uit te vliegen. Op zondag 8 maart starten we onze promotiemachine met een symbolische ‘eerste kaartenverkoop’”, laat mede-organisator Tom Bogman weten.

“De hoofdrolspelers zullen om 14.30 uur de aftrap geven van de thuismatch van SK Oudegem en om 17.30 uur de opslag geven van de volleybalmatch van VC Oudegem. Alle geïnteresseerden zijn meer dan welkom!”

Kaarten voor ‘De Filosoof van Haagem” zullen vanaf maandag 9 maart verkrijgbaar zijn via cultuucentrum Belgica en kosten 10 euro per kaart. “Bestellen kan aan de balie, via telefoon of via de website. In het weekend van zaterdag 14 en zondag 15 maart trekken we in Oudegem van deur tot deur om kaarten voor onze toneelvoorstellingen aan de man te brengen”, aldus Tom Bogman.

Meer informatie: www.defilosoof.org

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie