Zoeken

Myrte wint opstelwedstrijd Davidsfonds

davidsfondsoudegem.jpg

Oudegem – Het Davidsfonds Oudegem-Mespelare zette gisteren de laureaten van zijn stelwedstrijd ‘Dé Junior Journalist’ in de bloemetjes. Dagmar Veldeman, Myrte Van Damme, Astrid Ketele en Quinten De Wolf werden door de jury genomineerd en kregen elk een boekenpakket aangeboden. Myrte Van Damme werd uitgekozen als laureaat en Dagmar Veldeman ontving de ereprijs. Het volledige verhaal lees je op het einde van deze maand in Editie.

Op de foto zie je de vier genomineerden met hun ouders.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie