Myrte wint opstelwedstrijd Davidsfonds

davidsfondsoudegem.jpg

Oudegem – Het Davidsfonds Oudegem-Mespelare zette gisteren de laureaten van zijn stelwedstrijd ‘Dé Junior Journalist’ in de bloemetjes. Dagmar Veldeman, Myrte Van Damme, Astrid Ketele en Quinten De Wolf werden door de jury genomineerd en kregen elk een boekenpakket aangeboden. Myrte Van Damme werd uitgekozen als laureaat en Dagmar Veldeman ontving de ereprijs. Het volledige verhaal lees je op het einde van deze maand in Editie.

Op de foto zie je de vier genomineerden met hun ouders.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie