Quiz en streekbier ten voordele van lokalen

Sint-Gillis – Chiro Kreale en KSA Sint-Arnout slaan opnieuw de handen in elkaar om enkele vernieuwingen te realiseren op hun pleinen. Het dak van de KSA is ondertussen in perfecte staat, maar de chirolokalen zijn een beetje te klein geworden.

Verbouwen kost geld, zelfs heel wat. Daarom steken de jongens van de KSA en de meisjes van de Chiro de handen uit de mouwen en organiseren ze een streekbieravond met quiz. Wie denkt heel wat te weten, of gewoon de jeugdbewegingen komt steunen, is welkom in ’t Schuur (Torrestraat 35, Sint-Gillis) op vrijdag 20 maart. De deuren openen om 20:00 uur, een half uur later start de quiz voor ploegen van maximaal 5 personen. Deelnemen kost 10 euro per ploeg.

Info en inschrijvingen (tot 15 maart) bij Tine Luyten (tine_luyten@hotmail.com) en Dries De Smedt (dries@ksa-st-arnout.be).

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie