Steun het werk van een jonge, gedreven Dendermondenaar

Dendermonde – Ninos de la Luna, een jonge vereniging die eind 2005 door Dendermondenaar Joeri De Munck werd opgericht, organiseert op zondag 29 maart zijn jaarlijks spagehettifestijn ten voordele van de kansarme kinderen in Cusco in Peru.

Als je het project Ninos de la Luna wilt steunen, dan kan dat door vrienden en vriendinnen uit te nodigen op dit eetfestijn in het Heilige Maagdcollege (ingang via de Noordlaan).

“Ninos de la Luna heeft zich sinds 2005 opgewerkt als een organisatie die een verschil maakt. We kozen zeer zorgvuldig drie projecten uit in de Peruaanse stad Cusco. De projecten bieden kansen aan kinderen en jongeren om zo een eigen toekomst uit te bouwen. Cusco is bedolven onder het toerisme. Toch is er maar een klein deel van de bevolking die hiervan kan genieten. Vooral voor kinderen en jongeren is het een bikkelharde wereld”, aldus de initiatiefnemers.

Meer informatie: www.ninosdelaluna.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord