“Mooi eerherstel” voor DKV Vaneir in Asse

Dendermonde – Vorige zondag vond in Asse de jaarlijkse cavalcade plaats. Meer dan 40 carnavalwagens uit alle hoeken van het land namen deel. “Ook DKV Vaneir was aanwezig en wou de situatie rechtzetten na een teleurstellende derde plaats op vijf DKV’s in Dendermonde. Met volle enthousiamse werd aan de stoet deelgenomen en de aanwezigheid werd meer dan gesmaakt. DKV Vaneir slaagde erin om maar liefst 2 prijzen in de wacht te slepen en dit voor de mooiste van alle wagen en de mooiste kostuums”, aldus Johan Goeman namens DKV Vaneir.

“Een mooi eerherstel voor een enthousiaste groep jonge karnavalisten. En dat het werk DKV Vaneir over gans Vlaanderen geapprecieerd wordt mag blijken uit de vele aanvragen om aan stoeten tot ver buiten Dendermonde deel te nemen. Echter is de tijd binnen een carnavalseizoen kort, toch is de groep komende weekend in Mortsel en Opstal te zien, het weekend erna in Haasdonk en Lombardsijde en afsluitend in Opwijk. En alle Dendermondenaars die nog niet overtuigd zijn van het mooie resultaat dat zo’n groep jonge mensen kan neerzetten, kom gerust nog eens kijken.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Eén reactie

  1. ik ga altijd naar de stoet kijken voor de wagens en was inderdaad toch een beetje verbaasd dat Vaneir maar derde was geworden, andere groepen waren ook dik in orde, maar ik vond persoonlijk de mannen van Vaneir de beste… soit, slechts een heel persoonlijke kanttekening hé, sowieso super dat zoveel mensen nog enthousiast aan karnaval vieren, laat ons die mooie traditie niet verloren laten gaan…

Geef een reactie