Gratis tickets voor muzikaal avontuur

isoldelasoen.jpg

Sint-Gillis – Nu vrijdag geeft Briskey een concert in jeugdhuis Zenith. De band speelt na deze try out in gerenommeerde concertzalen als Democrazy (Gent), Petrol (Antwerpen) en de Ancienne Belgique (Brussel). Je krijgt met andere woorden de kans om dicht bij huis en tegen een vriendenprijsje een topband te zien.

briskey.jpgBriskey is op zijn nieuwe cd donkerder, trager en slepender. De muziek heeft een nog hoger soundtrackgehalte. Sferisch, filmisch, melancholisch, maar ook stimulerend, pulserend en dynamisch. Het is ook je once-in-a-lifetime-kans om Isolde Lasoen (Daan, Filip Kowlier, …) van heel dichtbij te zien. 🙂

Naast Briskey staat vrijdag ook dAb (aka Digital meets Acoustic and Beyond) op het podium in Zenith. De band trekt de grenzen van de jazz open met een geluid dat akoestische jazz vermengt met elektronica. Hun sound is groovy en latin. dAb brengt hippe fusion.

Editie heeft vijf duotickets voor dit concert. Stuur voor donderdagavond 12 maart een e-mail naar info@editie.net met in het subject “Briskey”. Succes! We brengen donderdagavond de winnaars op de hoogte.

Meer informatie: www.jhzenith.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie