‘Heer van Dendermonde’ daagt leerlingen uit

Dendermonde – De lagere school van het Heilige-Maagdcollege is voor een week in de ban van de Middeleeuwen. Maandag kreeg de school het bezoek van enkele ridders en een jonkvrouw te paard. Ze kwamen meldden dat de ‘Heer van Dendermonde’ de leerlingen uitdaagt om in één week zoveel mogelijk over Dendermonde te weten komen. Wat de leerlingen uiteindelijk allemaal ontdekt zullen hebben deze week, zullen ze komende vrijdag aan de Heer van Dendermonde bekend maken, dit tijdens een spektakel op de Grote Markt, gevolgd door een grote roofvogelshow.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord