‘Heer van Dendermonde’ daagt leerlingen uit

Dendermonde – De lagere school van het Heilige-Maagdcollege is voor een week in de ban van de Middeleeuwen. Maandag kreeg de school het bezoek van enkele ridders en een jonkvrouw te paard. Ze kwamen meldden dat de ‘Heer van Dendermonde’ de leerlingen uitdaagt om in één week zoveel mogelijk over Dendermonde te weten komen. Wat de leerlingen uiteindelijk allemaal ontdekt zullen hebben deze week, zullen ze komende vrijdag aan de Heer van Dendermonde bekend maken, dit tijdens een spektakel op de Grote Markt, gevolgd door een grote roofvogelshow.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord