Zoek

Noria opent M’Eire Morough

Dendermonde – De affiche voor het folkfestival M’Eire Morough is bekend. Dit jaar wordt het tweedaags festival op vrijdag 24 juli geopend door Noria. De succesrijke jonge folkgroep werd vorige week nog tweede in de halve finale van de Dranouterrally. Eerder wonnen ze de wedstrijd “130 jaar Davidsfonds Dendermonde”. Het festivalpodium is niet nieuw voor de Dendermondse folkgroep. Eerder stonden ze al twee maal op het podium van de Begijnhoffeesten, waaronder op de laatste editie.

Na Noria staan Free Souffriau en Jan De Wilde op het programma. Net deze laatste maakt het weer speciaal voor onze jonge folkartiesten. In 2002 verzorgden ze al eens zijn voorprogramma in CC Belgica en dit jaar zonden ze nog hun bewerking van Jan De Wilde’s “Eerste Sneeuw” in voor ‘Zo is er maar één’, waarbij ze bij de 40 beste nummers raakten.

Klik hier voor het volledige programma van M’Eire Morough

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie