Gymmax Gymshow en Ros Beiaardcup

Dendermonde – Zaterdag 21 en zondag 22 maart zijn het weer hoogdagen voor Turnclub Gymmax. De recreatieve en competitiegymnasten brengen op zaterdagavond een opwindende combinatie van dans en gymnastiek in hun jaarlijkse Gymshow.
Wie een passie heeft voor dans en gymnastiek en houdt van show, ambiance, beweging en spektakel zit hier goed! Alles wordt op smaak gebracht met schitterende muziek en een professionele lichtshow. Maxigomo, een leerling-tovenaar, is de gids van de avond.

Op zondag is er dan de Ros Beiaardcup, in samenwerking met de Gymnastiek Federatie Vlaanderen. Dit is de tweede wedstrijd van het Democircuit. Dit democircuit omvat 4 spannende circuitwedstrijden voor demogroepen met een spectaculaire finale als hoogtepunt. 9 B- en 16 A-teams brengen u een opwindende combinatie van dans en gymnastiek. De wedstrijden van het B-circuit vangen aan om 11u, het A-circuit gaat om 17u van start.

Alle activiteiten gaan door in de Sporthal van Sint-Gillis

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie