Gymmax Gymshow en Ros Beiaardcup

Dendermonde – Zaterdag 21 en zondag 22 maart zijn het weer hoogdagen voor Turnclub Gymmax. De recreatieve en competitiegymnasten brengen op zaterdagavond een opwindende combinatie van dans en gymnastiek in hun jaarlijkse Gymshow.
Wie een passie heeft voor dans en gymnastiek en houdt van show, ambiance, beweging en spektakel zit hier goed! Alles wordt op smaak gebracht met schitterende muziek en een professionele lichtshow. Maxigomo, een leerling-tovenaar, is de gids van de avond.

Op zondag is er dan de Ros Beiaardcup, in samenwerking met de Gymnastiek Federatie Vlaanderen. Dit is de tweede wedstrijd van het Democircuit. Dit democircuit omvat 4 spannende circuitwedstrijden voor demogroepen met een spectaculaire finale als hoogtepunt. 9 B- en 16 A-teams brengen u een opwindende combinatie van dans en gymnastiek. De wedstrijden van het B-circuit vangen aan om 11u, het A-circuit gaat om 17u van start.

Alle activiteiten gaan door in de Sporthal van Sint-Gillis

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord