Zoek

Chiro Ommekaar geeft feestweekend

Baasrode – Chiro Ommekaar organiseert in het weekend van 13,14 en 15 maart een heus feestweekend. Vrijdagavond wordt gestart met een Nostalgi- en dia-avond, met verhalen uit de oude chirodoos. Vrijdag- en zaterdag gaat alles door in het Parochiaal Centrum van Vlassenbroek. Zaterdag is er in de namiddag een kinderfuif en ’s avonds is café Chiro Ommekaar geopend met keuze uit enkele lekkere streekbieren. In het Café is er muzikale animatie voorzien door lokale Dendermondse groepen. Zo is er om 19u een optreden van ‘The Father, The Son and the Holy Simon’. ‘Breakdown’ volgt om 20u30. Om 22u00 staan ‘De 2 Ridders & Co’ geprogrammeerd. Om af te sluiten kan je nog eens luidkeels meezingen met de Vlaamse Klassiekers gebracht door het Dendermonds Bierkwartet.

Op zondag kan je dan het bier doorspoelen op het eetfestijn in Parochiezaal ’t Klokske op ’t Keur.

Meer informatie bij Nele De Wolf op 0472/75.73.34

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie