Zoek

Stefaan Van Gucht naar provincieraad

Dendermonde/Gent – Nu woensdag, 18 maart, zal Stefaan Van Gucht, fractieleider voor het Vlaams Belang in de Dendermondse gemeenteraad, zijn intrede maken in de Oost-Vlaamse proviniceraad. Hij neemt er de plaats in van Veronica Koekhoven uit Wichelen. De wissel was al sinds de verkiezingen afgesproken.

Van Gucht, die ook kandidaat is voor de Vlaamse verkiezingen dit jaar, wordt effectief lid van de commissie cultuur, milieu en middenstand én de commissie personeel, sport en stedenbouw). Hij zal ook zetelen in de algemene vergadering Monumentenwacht Oost-Vlaanderen en Provinciaal Archeologisch Museum site Velzeke.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie