Stefaan Van Gucht naar provincieraad

Dendermonde/Gent – Nu woensdag, 18 maart, zal Stefaan Van Gucht, fractieleider voor het Vlaams Belang in de Dendermondse gemeenteraad, zijn intrede maken in de Oost-Vlaamse proviniceraad. Hij neemt er de plaats in van Veronica Koekhoven uit Wichelen. De wissel was al sinds de verkiezingen afgesproken.

Van Gucht, die ook kandidaat is voor de Vlaamse verkiezingen dit jaar, wordt effectief lid van de commissie cultuur, milieu en middenstand én de commissie personeel, sport en stedenbouw). Hij zal ook zetelen in de algemene vergadering Monumentenwacht Oost-Vlaanderen en Provinciaal Archeologisch Museum site Velzeke.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord