Search

Stad zoekt moni’s

Dendermonde – De jeugddienst van Dendermonde is op zoek naar monitoren om de grabbelpasactiviteiten in de schoolvakanties te begeleiden. Grabbelpas is een vakantieaanbod voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Voor de 12- tot 16-jarigen is er de SWAP-pas. Knutselen, workshops, sport&spel, avontuurlijke uitstappen… Het zit allemaal in het vakantieprogramma van vele Dendermondse kinderen.

Ben je minstens 16 jaar en heb je een een vormingsattest van animator in het jeugdwerk, of ben je al 18 en beschik je over relevante ervaring in het jeugdwerk (bijvoorbeeld omdat je studeert als leraar of omdat je leiding geeft in een jeugdbeweging)? Ga je graag met kinderen om en ben je creatief? Niet vies is van een beetje verantwoordelijkheid? Wel, dan ben je wat ze zoeken. Rijk ga er als monitor niet worden -er is een vrijwilligersvergoeding van 10 euro per halve dag- maar je hebt wel een nuttige én plezante manier om je vakantiedagen in te vullen

Wie geïnteresseerd is, neemt contact op met de jeugddienst via 052-21 20 93 of jeugddienst@dendermonde.be.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie