Slimste wiskundeleraar woont in Dendermonde

Dendermonde – We lazen het volgende bericht op de website van het Heilige Maagdcollege: de slimste wiskundeleraar woont en werkt in Dendermonde!

“Op zaterdag 14 maart vierden alle wiskundigen niet alleen het getal Pi, maar beëindigde het team van de Pienter Olympiade ook hun zoektocht naar de pienterste leerkracht wiskunde in Vlaanderen. Wat bleek? De pienterste wiskundeleraar van Vlaanderen die erin slaagde om de voorbije maanden alle vijf de breinbrekers op te lossen en ook het aantal ingediende oplossingen te raden, bleek niemand minder te zijn dan onze collega wiskunde, Sven Mettepenningen. We wensen hem alvast proficiat en veel plezier met zijn gewonnen reis naar Barcelona.” Proficiat!

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie