Zoek

Slimste wiskundeleraar woont in Dendermonde

Dendermonde – We lazen het volgende bericht op de website van het Heilige Maagdcollege: de slimste wiskundeleraar woont en werkt in Dendermonde!

“Op zaterdag 14 maart vierden alle wiskundigen niet alleen het getal Pi, maar beëindigde het team van de Pienter Olympiade ook hun zoektocht naar de pienterste leerkracht wiskunde in Vlaanderen. Wat bleek? De pienterste wiskundeleraar van Vlaanderen die erin slaagde om de voorbije maanden alle vijf de breinbrekers op te lossen en ook het aantal ingediende oplossingen te raden, bleek niemand minder te zijn dan onze collega wiskunde, Sven Mettepenningen. We wensen hem alvast proficiat en veel plezier met zijn gewonnen reis naar Barcelona.” Proficiat!

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie