Search

Juventus misschien kampioen

Schoonaarde – Zondag 21 maart is mogelijks beslissend voor het kampioenschap in derde provinciale B.

“Bij winst tegen rechtstreekse concurrent Laarne-Kalken kan Juventus een belangrijke stap richting tweede provinciale zetten. Het hoeft geen betoog dat om kwart voor drie de kantine zal overrompeld worden door de talrijke supporters van Juventus. De coach, het bestuur en spelers doe een oproep om van zondag een “blauwe zondag” te maken. Iedereen wordt verzocht om zoveel mogelijk blauwe kledij aan te trekken en ook alles wat lawaai maakt mee te brengen. Afspraak om 15 uur op het terrein van Juventus.” (gf)

Meer informtie: www.fcjschoonaarde.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie