Juventus misschien kampioen

Schoonaarde – Zondag 21 maart is mogelijks beslissend voor het kampioenschap in derde provinciale B.

“Bij winst tegen rechtstreekse concurrent Laarne-Kalken kan Juventus een belangrijke stap richting tweede provinciale zetten. Het hoeft geen betoog dat om kwart voor drie de kantine zal overrompeld worden door de talrijke supporters van Juventus. De coach, het bestuur en spelers doe een oproep om van zondag een “blauwe zondag” te maken. Iedereen wordt verzocht om zoveel mogelijk blauwe kledij aan te trekken en ook alles wat lawaai maakt mee te brengen. Afspraak om 15 uur op het terrein van Juventus.” (gf)

Meer informtie: www.fcjschoonaarde.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord