Zoeken

Elk kind een boom

tree-01.jpgDendermonde – Het stadsbestuur van Dendermonde organiseert ook dit jaar de aanplanting van een geboortebos. Op de Kalendijk, op een boogscheut van het stadscentrum van Dendermonde, mogen Dendermondse ouders van een kindje dat geboren is in 2007 of 2008 een boom aanplanten. Op de boom, een zwarte els, es, wilg of eik, komt een persoonlijk naamkaartje.

Dit jaar worden er bijkomend twee kleinbladige lindes aangeplant. Eén voor alle overleden kinderen geboren in 2007 en 2008, en één ter compensatie voor alle bomen die verdwenen zijn uit de geboortebossen van de vorige jaren.

Alle ouders worden op zaterdag 21 maart 2009 om 10 uur uitgenodigd op de Kalendijk aan de Leopold II laan. Na het planten wordt een receptie aangeboden door de stad. Voor de allerkleinsten is er animatie voorzien.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie