Informatievergaderingen over bouw nieuwe Vlasmarktbrug

Dendermonde – Het Stadsbestuur van Dendermonde en de NV Waterwegen en Zeekanaal – afdeling Bovenschelde organiseert deze week informatievergaderingen over de bouw van de nieuwe Vlasmarkt brug die binnenkort start.

Tijdens de werken wordt de verbinding tussen beide Denderoevers onderbroken voor het autoverkeer. Voor fietsers en voetgangers zal een tijdelijke brugconstructie tijdens de werken worden aangelegd.

Op donderdag 26 maart 2009 om 20 uur wordt door de NV Waterwegen en Zeekanaal een informatievergadering gehouden in de Reynoutzaal in het Stadhuis, Grote Markt.

Voor de middenstand van de binnenstad wordt een afzonderlijke infovergadering georganiseerd op woensdag 25 maart 2009 om 20 uur, ook in de Reynoutzaal, Stadhuis. Hierbij zal de stedelijke dienst middenstand aanwezig zijn zodat kan ingegaan worden op de specifieke noden van winkels en bedrijven.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie