Informatievergaderingen over bouw nieuwe Vlasmarktbrug

Dendermonde – Het Stadsbestuur van Dendermonde en de NV Waterwegen en Zeekanaal – afdeling Bovenschelde organiseert deze week informatievergaderingen over de bouw van de nieuwe Vlasmarkt brug die binnenkort start.

Tijdens de werken wordt de verbinding tussen beide Denderoevers onderbroken voor het autoverkeer. Voor fietsers en voetgangers zal een tijdelijke brugconstructie tijdens de werken worden aangelegd.

Op donderdag 26 maart 2009 om 20 uur wordt door de NV Waterwegen en Zeekanaal een informatievergadering gehouden in de Reynoutzaal in het Stadhuis, Grote Markt.

Voor de middenstand van de binnenstad wordt een afzonderlijke infovergadering georganiseerd op woensdag 25 maart 2009 om 20 uur, ook in de Reynoutzaal, Stadhuis. Hierbij zal de stedelijke dienst middenstand aanwezig zijn zodat kan ingegaan worden op de specifieke noden van winkels en bedrijven.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord