Zoek

Werken Grembergen deze week afgerond

Grembergen – Vanaf komende vrijdag kan je weer langs het centrum van Grembergen rijden. De wegenwerken in het kader van de verhoging van de veiligheid alsook de rioleringwerken en de verfraaiing van het kerkplein zijn afgerond. De werken werden gestart op 21 april 2008 en zijn na exact 11 maanden afgerond, ondanks de barre weersomstandigheden van deze winter. Tegen donderdagavond zullen de wegmarkeringen aangebracht worden zodat vanaf vrijdag alle verkeer weer mogelijk zal zijn.

Nu is het de beurt aan kruispunt N41-Vlassenhout
Wie dacht dat de ellende daarmee voorbij was, heeft het mis. Na de paasvakantie starten de werken aan het drukke kruispunt N41-Mechelsesteenweg-Vlassenhout. De verkeerslichten worden aangepast zodat elke richting afzonderlijk groen licht krijgt. Zo worden mogelijke conflicten vermeden. Hiervoor worden ook bijkomende afslagstroken aangelegd om een vlotte doorstroming te bekomen. Op de N41 richting Lebbeke zal de aannemer tevens plaatselijke herstellingen aan de weg uitvoeren.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie