Zoek

Ros Beiaardcomité zoekt fulltime medewerker

Dendermonde – Het Ros Beiaardcomité krijgt het de komende maanden druk en daarom is het stadsbestuur op zoek naar een derde medewerker. “De stad Dendermonde zoekt een gemotiveerde projectmedewerker (voltijds B-niveau) in contractueel dienstverband en organiseert een selectieproef voor de aanwerving en het aanleggen van een wervingsreserve. Je wordt tewerkgesteld in een tijdelijk projectsecretariaat en levert een actieve bijdrage aan de organisatie van de Ros Beiaardommegang 2010”, aldus het bericht. Stuur je cv met een recente pasfoto en een kopie van je diploma (hoger onderwijs: bachelor) vóór 15 april naar het college van burgemeester en schepenen, Franz Courtensstraat 11, 9200 Dendermonde of naar vacatures@dendermonde.be. Succes!

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie