Ros Beiaardcomité zoekt fulltime medewerker

Dendermonde – Het Ros Beiaardcomité krijgt het de komende maanden druk en daarom is het stadsbestuur op zoek naar een derde medewerker. “De stad Dendermonde zoekt een gemotiveerde projectmedewerker (voltijds B-niveau) in contractueel dienstverband en organiseert een selectieproef voor de aanwerving en het aanleggen van een wervingsreserve. Je wordt tewerkgesteld in een tijdelijk projectsecretariaat en levert een actieve bijdrage aan de organisatie van de Ros Beiaardommegang 2010”, aldus het bericht. Stuur je cv met een recente pasfoto en een kopie van je diploma (hoger onderwijs: bachelor) vóór 15 april naar het college van burgemeester en schepenen, Franz Courtensstraat 11, 9200 Dendermonde of naar vacatures@dendermonde.be. Succes!

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord