Ros Beiaardcomité zoekt fulltime medewerker

Dendermonde – Het Ros Beiaardcomité krijgt het de komende maanden druk en daarom is het stadsbestuur op zoek naar een derde medewerker. “De stad Dendermonde zoekt een gemotiveerde projectmedewerker (voltijds B-niveau) in contractueel dienstverband en organiseert een selectieproef voor de aanwerving en het aanleggen van een wervingsreserve. Je wordt tewerkgesteld in een tijdelijk projectsecretariaat en levert een actieve bijdrage aan de organisatie van de Ros Beiaardommegang 2010”, aldus het bericht. Stuur je cv met een recente pasfoto en een kopie van je diploma (hoger onderwijs: bachelor) vóór 15 april naar het college van burgemeester en schepenen, Franz Courtensstraat 11, 9200 Dendermonde of naar vacatures@dendermonde.be. Succes!

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord