Zoeken

TC Scheldedreef wordt Laureaat Jeugdvriendelijke Club

tcscheldedreef.jpg

Grembergen – Op het congres van de Vlaamse Tennis Vereniging verwierf de Dendermondse tennisclub Scheldedreef voor het derde jaar op rij het label van Jeugdvriendelijke club. Bovendien werd ze daar ook uitgeroepen tot Laureaat Jeugdvriendelijke Club, een eer die slechts 32 clubs te beurt viel. Dit getuigt van de kwaliteit van hun jeugdwerking. Om laureaat te worden moet immers aan een resem voorwaarden voldaan zijn. Zo moet men 30% jeugdleden tellen, stages aanbieden, gediplomeerde jeugdtrainers in de rangen hebben, deelnemen aan jeugdinterclub enzovoort. In de paasvakantie richt TC Scheldedreef trouwens een heus tenniskamp in voor kinderen die gebeten zijn door de tennismicrobe.

Deze erkenning bewijst dat het goed gaat met TC Scheldedreef. 2008 werd afgesloten met 256 leden, een record. De club met vier buitenterreinen denkt dan ook aan uitbreiden. De mogelijkheid van indoorterreinen wordt onderzocht. Scheldedreef is terecht trots op het jeugdvriendelijke label, maar dit betekent geenszins dat er voor volwassen spelers geen plaats zou zijn. TC Scheldedreef is een gastvrije, pretentieloze club, waar amicaliteit en gezelligheid naast de baan minstens even belangrijk zijn als de prestaties op het terrein.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie