Zoek

Lea Gilmore sluit druk bezocht SuperVlieg weekend af

Dendermonde – Niemand minder dan de Amerikaanse Gospelzangeres Lea Gilmore mocht zondag een punt zetten achter een druk bezocht SuperVlieg weekend. Lea Gilmore was er op uitnodiging van Jeugdkoor JEKO uit Appels. Die organiseerden zondagnamiddag een gospelworkshop in de kerk van Sint-Gillis-Binnen. Het toonmoment dat na de workshop volgde, zorgde voor een sfeerrijke afsluiter van SuperVlieg, dat in totaal meer dan 750 kinderen en ouders naar één of andere culturele activeit lokte op zaterdag in de deelgemeenten en zondag in het stadscentrum.

Wie de sfeer van de activiteiten wil opsnuiven kan de foto’s bekijken op de nieuwe webstek van de jeugddienst.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie