Zoek

KSJ Dendermonde viert 20-jarig bestaan

ksjdendermonde1.jpg

Dendermonde– In 1989 werd KSJ Sint-Jan Berchmans opgericht door Mario De Mol, Frederik Vercammen en Kris Verhavert, nadat nog geen jaar eerder de werking van KSA Sint-Jan Berchmans werd stop gezet. “Er zit maar één letter verschil in de naam, maar het maakt wel een verschil”, vertelt groepsleidster Els De Geyter. “KSA staat voor een niet-gemengde werking, KSJ wel”.

KSJ Dendermonde verenigt op dit moment heel wat kinderen en jongeren tussen 5 en 25 jaar in vijf leeftijdscategorieën. “De werking gaat door op zondagnamiddag van 14 tot 17 uur”, gaat De Geyter verder. Toch doet KSJ Dendermonde meer dan alleen maar samenkomen om te spelen en samen te zijn op zondagnamiddag. “Naast onze zondagse werking gaan we elk jaar op krokusweekend en op kamp in de zomervakantie, tradities die al twintig jaar stand houden”.

Op 24, 25 en 26 april wordt het 20-jarig bestaan van KSJ Dendermonde gevierd met een heus verjaardagsfeest met een quiz, een show, een groot spel en een lekker diner. Op vrijdag 24 april verwacht KSJ heel wat quizploegen voor hun ‘Algemene Quiz’ om 19.30 uur in zaal ’t Klokske op ’t Keur. Op diezelfde locatie kan je een dag later vanaf 18 uur terecht voor een eetfestijn met spetterende show. Op zondag 26 april worden de feestelijkheden tussen 14 en 17 uur afgesloten met een groot spel voor iedereen op de Mariakring van Dendermonde.

Meer informatie: ksjdendermonde@hotmail.com

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie