Zoek

Badmintontornooi was voltreffer

Sint-Gillis – Dendermonde was de voorbije dagen heel even het centrum van de badmintonwereld. Afgelopen weekend werd in het sportcomplex in Sint-Gillis de Ros Beiaard Badminton Cup gespeeld, één van de grootste tornooien van het land.

Cedric Cooreman : “In de mannen A-reeks won grote favoriet David Jaco makkelijk van de Nederlander Tim Vaessen. De Nederlandse Rachel van Cutsen won dan weer met een walk-over van een vermoeide Nathalie Descamps bij de dames. Het heren dubbel ging naar het eerste reekshoofd Balligand/Claes, het vrouwen dubbel naar het duo Corvilain/Descamps. De gemengd werd gewonnen door Descamps/Claes.”

Plaatselijke talent

“Ook plaatselijke toptalent Matijs Dierickx liet mooie dingen zien in de A-reeks. Eerst door Wim Dhooge uit de enkel te meppen, daarna in de mannen dubbel. Samen met Freek Golinski verloor hij na een zeer spannende en nipte wedstrijd van tweede reekshoofd en latere finalisten Gaspard/Wouters”, aldus Cooreman. “Ook de Oudegemse spelers lieten van zich horen. Nathalie Mannaert speelde samen met Asif Qureshi de finale van de gemengd B2, en het duo De Coensel/Peersman speelde en verloor een zeer spannende finale in het heren dubbel D.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie