Badmintontornooi was voltreffer

Sint-Gillis – Dendermonde was de voorbije dagen heel even het centrum van de badmintonwereld. Afgelopen weekend werd in het sportcomplex in Sint-Gillis de Ros Beiaard Badminton Cup gespeeld, één van de grootste tornooien van het land.

Cedric Cooreman : “In de mannen A-reeks won grote favoriet David Jaco makkelijk van de Nederlander Tim Vaessen. De Nederlandse Rachel van Cutsen won dan weer met een walk-over van een vermoeide Nathalie Descamps bij de dames. Het heren dubbel ging naar het eerste reekshoofd Balligand/Claes, het vrouwen dubbel naar het duo Corvilain/Descamps. De gemengd werd gewonnen door Descamps/Claes.”

Plaatselijke talent

“Ook plaatselijke toptalent Matijs Dierickx liet mooie dingen zien in de A-reeks. Eerst door Wim Dhooge uit de enkel te meppen, daarna in de mannen dubbel. Samen met Freek Golinski verloor hij na een zeer spannende en nipte wedstrijd van tweede reekshoofd en latere finalisten Gaspard/Wouters”, aldus Cooreman. “Ook de Oudegemse spelers lieten van zich horen. Nathalie Mannaert speelde samen met Asif Qureshi de finale van de gemengd B2, en het duo De Coensel/Peersman speelde en verloor een zeer spannende finale in het heren dubbel D.”

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een antwoord