Dendermondse zwerfkatten

Dendermonde – Al voor het dertiende jaar loop in Dendermonde een kattenproject. De bedoeling is om de zwerfkatten die in onze stad wonen, onder controle te houden, onder andere door zoveel mogelijk van hen te steriliseren. Ook aan de Dendermondenaars wordt gevraagd om hun huiskatten te steriliseren.

Voor mensen die de zwerfkatten uit hun omgeving willen voederen, heeft de stad een speciaal pasje ontwikkeld. Omdat ongecontroleerd voederen tot onhygiënische toestanden leidt, mogen alleen houders van het officiële kattenvoederpasje, uitgereikt door de stad, de kattenpopulatie in hun omgeving eten en drinken geven.

Meer informatie bij de dienst groen en natuur op 052/25 11 25

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord