Lien Verwaeren kandidaat parlementsverkiezingen

Dendermonde – De voorbije week werd bekend dat Lien Verwaeren (29) op zondag 7 juni zal deelnemen aan de Vlaamse Parlementsverkiezingen. Ze krijgt een plaats op de CD&V-lijst.

“We zijn tevreden dat we met Lien een jonge dynamische kandidate hebben voor het Vlaams Parlement. Lien is geboren en getogen in Dendermonde. Lien was in Dendermonde actief in diverse organisaties zoals de Chiro, Jeugd & Gezondheid, jeugdkoor Jeko, speelpleinwerking, jeugdraad en scholierenraad. Ze studeerde sociaal-culturele agogiek en cultuurmanagement. Van 2003 tot 2007 was ze cultuurbeleidscoördinator in Waasmunster. Vandaag is zij
kabinetsmedewerkster van gedeputeerde Jozef Dauwe. Ze is gehuwd met Stefaan Derveaux en mama van Stan (1 jaar)”, aldus de persmededeling van CD&V Dendermonde.

Lien Verwarren wil zich in het bijzonder toespitsen op onderwerpen zoals evenwicht tussen arbeid en gezin, meer investeringen in wetenschap en innovatie, ondersteuning van een kwalitatief vrijetijdsaanbod en het leefmilieu.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord