Wijziging maandagse markt

Dendermonde – Door de werken aan de Vlasmarktbrug zullen enkele marktkramers vanaf volgende maandag, 4 mei, een nieuwe stek moeten innemen. De kramen die normaal in de Ridderstraat en op de Denderbrug staan, krijgen een plaats toegewezen op de Kerkstraat. De kramen op de Vlasmarkt en op de Grote Markt blijven tijdens de werken op hun plaats. Om van de ene naar de andere te gaan, kunnen marktbezoekers gebruik maken van een noodbrug.

Om de verhuis voor de marktkramers verteerbaar te maken, worden ze nu maandag met hulp van de ‘Muzikale Musketiers’ extra in de schijnwerpers gezet.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord