Zoek

Inwoners krijgen het woord

Oudegem/Mespelare/Appels – OpenVld nodigt de inwoners van Oudegem, Mespelare en Appels uit op een praatavond met als titel ‘Horen, Zien en absoluut niet Zwijgen”. De avond gaat door komende donderdag 14 mei om 20u00 in Café Filosoof op de Oudegemse Baan. “De inwoners van Oudegem, Appels en Mespelare worden uitgenodigd daar hun wensen, opmerkingen en verzuchtingen kenbaar te maken en eventuele oplossingen voor te stellen om hun deelgemeenten leefbaarder te maken of leefbaar te houden”, vertelt Hilde Dierickx, voorzitter van OpenVld Dendermonde.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie