Inwoners krijgen het woord

Oudegem/Mespelare/Appels – OpenVld nodigt de inwoners van Oudegem, Mespelare en Appels uit op een praatavond met als titel ‘Horen, Zien en absoluut niet Zwijgen”. De avond gaat door komende donderdag 14 mei om 20u00 in Café Filosoof op de Oudegemse Baan. “De inwoners van Oudegem, Appels en Mespelare worden uitgenodigd daar hun wensen, opmerkingen en verzuchtingen kenbaar te maken en eventuele oplossingen voor te stellen om hun deelgemeenten leefbaarder te maken of leefbaar te houden”, vertelt Hilde Dierickx, voorzitter van OpenVld Dendermonde.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie