Zoek

Reynout plant weer een meiboom

Grembergen – Naar jaarlijkste traditie organiseert Volkskunstgroep Reynout komende zondag haar Meiboomplanting. De festiviteiten worden geopend om 11u30 met een aperitiefconcert door de Dendermondse “Mardi Gras Jazzband”. Om 12u30 kan men aanschuiven voor de “Satékes op ’t vier”. De eigenlijke meiboomplanting begint om 14u00, met een programma vol muziek en animatie.

De meiboomplanting wordt geopend door de muzikanten van “Reynout”, waarna het optreden volgt van Reus Gust op de muziek van het Dendermonds “Klein Muziekske”. Verder kan je de folkgroep “Cabas Perdu” en de Nederlandse gastgroep “Holland Express” bewonderen. Er is ook een circusinitiatie met “Activo” en tussendoor zijn volksspelen – ter aanduiding van het Meipaar – en gemeenschapsdansen.

Op hetzelfde ogenblik vindt in de Sint Elooistraat ook de Bloemenmarkt van de Stad Dendermonde plaats.

Meiboomplanting: 0497 86 63 97 | reynout@telenet.be | www.reynout.be
Bloemenmarkt: 052 25 11 25 | groen.en.natuur@dendermonde.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie