Reynout plant weer een meiboom

Grembergen – Naar jaarlijkste traditie organiseert Volkskunstgroep Reynout komende zondag haar Meiboomplanting. De festiviteiten worden geopend om 11u30 met een aperitiefconcert door de Dendermondse “Mardi Gras Jazzband”. Om 12u30 kan men aanschuiven voor de “Satékes op ’t vier”. De eigenlijke meiboomplanting begint om 14u00, met een programma vol muziek en animatie.

De meiboomplanting wordt geopend door de muzikanten van “Reynout”, waarna het optreden volgt van Reus Gust op de muziek van het Dendermonds “Klein Muziekske”. Verder kan je de folkgroep “Cabas Perdu” en de Nederlandse gastgroep “Holland Express” bewonderen. Er is ook een circusinitiatie met “Activo” en tussendoor zijn volksspelen – ter aanduiding van het Meipaar – en gemeenschapsdansen.

Op hetzelfde ogenblik vindt in de Sint Elooistraat ook de Bloemenmarkt van de Stad Dendermonde plaats.

Meiboomplanting: 0497 86 63 97 | reynout@telenet.be | www.reynout.be
Bloemenmarkt: 052 25 11 25 | groen.en.natuur@dendermonde.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Vicaris valt 2 keer in de prijzen

De Dendermondse brouwerij Dilewyns werd vorige maand tijdens de Belgian Beer Awards bekroond met liefst 2 prijzen. “We behaalden de gouden medaille

Volkskunstgroep Reynout viert 75 jaar

Precies 75 jaar geleden beslisten enkele enthousiaste jongeren ook in Dendermonde een volkskunstgroep op te richten. Enkele maanden later werd Reynout boven

Geef een reactie