Zoek

Ronde van België door Dendermonde

Dendermonde – Morgen, donderdag 28 mei, zal de 2de rit van de Ronde van België door onze stad passeren. De internationale wielerwedstrijd vertrekt om 11:00 uur in Buggenhout, en komt rond 16:00 uur aan in Knokke. Tussen Buggenhout en Knokke ligt Dendermonde. De renners komen van Lebbeke via de N41 en rijden via de Mechelsesteenweg, de Scheldebrug, de Martelarenlaan en de Zeelsebaan. Op de kruispunten zullen seingevers of de politie staan.

En wij dachten dat de N41 alleen in de andere richting opengesteld was tijdens de werkzaamheden

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie