Zoeken

Woninginbraken

Sint-Gillis -Het aantal inbraken in woningen dit jaar is gedaald ten opzicht van vorig jaar. Dat blijkt uit cijfers van de Dendermondse politie. De eerste vier maanden van 2009 waren er 59 feiten, dezelfde periode in 2008 waren dat er nog 72. Welk merkt de politie een verschuiving: niet langer Dendermonde-centrum is koploper, maar  Sint-Gillis. Sinds het begin van 2009 deden zich daar 24 feiten voor.

De politie laat weten dat bij verschillende van de inbraken in Sint-Gillis een man gesignaleerd is die beantwoordt aan dezelfde persoonsbeschrijving. Het zou, volgens getuigenverklaringen en verklaringen van benadeelden, gaan om een man tussen 40 en 45 jaar oud met een getaande huidskleur en donkere haarkleur. “Gedurende de afgelopen weken werd hij voornamelijk opgemerkt in de deelgemeente Sint-Gillis. Opvallend hierbij is dat hij zich verplaatst met een plooifiets en dat hij telkens een grijs of blauw kostuum draagt. Tot op heden werd deze man nog niet gevat”, aldus nog de politie.

Wie dergelijke persoon opmerkt of verdachte handelingen ziet, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via het noodnummer 101.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie