Zoeken

Grote Markt wordt niet afgesloten tijdens zomer

Dendermonde – Vorig jaar werd de Grote Markt tijdens de zomermaanden juli en augustus afgesloten voor het gemotoriseerd verkeer. Dit jaar had het stadsbestuur ook plannen in die richting, maar door de werken aan de Vlasmarktbrug en de Noordlaan, kwam er héél wat protest hierop. Het stadsbestuur richtte dan ook een
bewonersvergadering in op 12 mei, waarbij de bewoners de kans kregen rond dit dossier in dialoog met het stadbestuur te treden. 

Na de bespreking van de input op deze bewonersvergadering, wil het stadsbestuur rekening houden met het signaal van haar inwoners en daarom het het beslist de Grote Markt in 2009 niet permanent af te sluiten tijdens de zomermaanden. Het stadsbestuur zal ook voorstellen van de bewoners inzake verkeersgeleiding of parkeren verder onderzoeken en eventueel uitwerken.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie