Zoek

Werkzaamheden, ook in de Koning Albertstraat

Sint-Gillis -Na het lange pinksterweekend beginnen de werken in de Koning Albertstraat in Sint-Gillis. De eerste fase, die start op dinsdag 2 juni 2009, betreft het deel vanaf de Sint-Gillislaan tot de lagere school De Bijenkorf. De riolering wordt vernieuwd en er komen ook de nieuwe voetpaden. Tijdens de uitvoering van de werken zullen de woningen en garages tijdelijk onbereikbaar zijn voor gemotoriseerd verkeer. De aannemer zal trachten zo lang mogelijk langs één kant van de straat een voetpad beschikbaar te houden.Na de bloemencorso in Sint-Gillis zal de andere kant van de Koning Albertstraat, tussen de Pastoor Claeysstraat en de Hoge Weg, aangepakt worden.

De verkeersdrukte in Sint-Gillis, die sinds de werken op de N41 al merkelijk verhoogd is, zal ongetwijfeld nog toenemen.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

2 reacties

  1. Natuurlijk waarom niet? Misschien een suggestie voor het stadsbestuur, kom de straat voor mijn deur anders ook openbreken, moet ik straks al een uur op voorhand vertrekken

    Deze week van aan de Koning Albertstraat tot bij mij thuis in Dendermonde net geen half uur verdorie (27 min). En nu gaan ze daar ook nog werken? Konden ze dat twee jaar geleden niet doen toen het kruispunt en de voetpaden daar zijn heraangelegd?

    Het belooft nog een goede week te worden…

  2. Ik hoop dat als ze de andere kant onderhanden nemen dat ze dan ook rekening houden met de mensen die in de hoge weg en de veldstraat wonen. Dat ze toch één van de kruispunten van de vernoemde straten met de koning Albertstraat open laten. Zo niet, dan vrees ik enorme parkeerproblemen.
    Maar rekening houden met de burger is niet altijd de specialiteit van de stad. Al moet ik zeggen dat de firma die nu aan het werk is veel efficiënter en sneller werkt dan die vorige. Om nog niet te spreken over de vriendelijkheid want dat liet bij de vorige firma veel te wensen over. Ik hoop heren arbeiders, dat jullie de andere kant ook even efficiënt aanpakken als die tussen de St Gillislaan en de Basisschool.

Geef een reactie