Nog 1 jaar…

Dendermonde – Nog welgeteld 1 jaar zijn we verwijderd van de Ros Beiaardommegang, de hoogdag, waar alle Dendermondenaren reeds 9 jaar naar uitkijken. Editie zal u regelmatig Ros Beiaardnieuws brengen, in het magazine, maar ook op deze blog. Samen tellen we af naar deze heuglijke dag.


Ros Beiaardnieuws

In afwachting van de zoektocht naar de vier heemskinderen gaat het stadsbestuur op zoek naar een bekwame schrijnwerker. Deze zal worden “tewerkgesteld in het tijdelijk project dat belast is met de organisatie van de jaarlijkse Reuzenommegang en met de Ros Beiaardommegang van 30 mei 2010.” Als dit iets voor jou is, reageer dan voor 7 juni. *** De drie Dendermondse Gildenruizen en de Ros Beiaardharmonie nemen op 30 juni deel aan de openingsceremonie van het internationaal befaamde ‘Wereld Paardentreffen’ in Aken in Duitsland. De deelname volgt op uitnodiging van Vlaams Minister-president Kris Peeters. De opening vindt plaats in een gigantisch stadion met 40.000 zitplaatsen en wordt rechtstreeks op de Duitse televisie uitgezonden. Met deze deelname start ook de promotieronde van de harmonie en de drie reuzen met het oog op de Ros Beiaardommegang van 30 mei. *** De komende maand zal ook het eerste Ros Beiaardmagazine verschijnen,het wordt gratis huis aan huis verdeeld. *** Het Ros Beiaardcomité laat ook weten dat het logo werd gedeponeerd en bijgevolg niet zomaar kan worden gebruikt. Een verwittigd man is er twee waard. ***

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Halloweentocht laat de feniks herrijzen

Zaterdag 28 oktober zijn Halloween-liefhebbers van alle leeftijden opnieuw welkom op de jaarlijkse Halloweentocht van Handbalclub Elita. “Dit jaar belooft het evenement

Geef een reactie