Huize Goossens Appels wint Beker van België

Appels – In het minivoetbal heeft Huize Goossens Appels voor de tweede keer in haar bestaan de Beker van België gewonnen. Het werd een mooie bekeravond vrijdagavond in sportcampus ‘De Lange Munte’ te Kortrijk. Huize Goossens Appels was de grote winnaar van de avond. Dat de wedstrijd deze keer niet in het Gentse Tolhuis werd gespeeld was blijkbaar toch een goede zaak. Vorig jaar verloor Appels daar nog zwaar in de bekerfinale met 9-1 van Drongen.

Dit jaar toonde Appels zich een maatje sterker dan thuisploeg CBL Kortrijk. Nico Rasschaert en goudhaantje Jordy Wauters waren de afwerkers van dienst. Kortrijk kon enkel in het derde kwart nog even de spanning terug brengen, maar Appels won de wedstrijd over verdiend met 8-4.

Editie feliciteert de Appelse voetbaltrots met hun bekerwinst en wenst de ploeg ook volgend seizoen veel succes!

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord