Zoek

Dirk Stoops op verjaardagsfeestje Zenith

Sint-Gillis – Jeugdhuis Zenith viert op zaterdag 6 juni zijn veertigste (!) verjaardag. Alle sympathisanten, leden en oud-leden worden vanaf 21 uur in het jeugdhuis verwacht voor een party met Jan Van Gaver en Dirk Stoops.

“Jan Van Gaver was in de jaren ’90 heel lang dé vaste dj van Zenith. Op zaterdag 6 juni vieren we trouwens 20 jaar dj Jan Van Gaver! Dirk Stoops kent u wellicht van Studio Brussel. Hij startte eerst De Afrekening op en lag later aan de basis van de ‘Was het nu 70, 80 of 90’-fuiven. Ieder jaar prijkt hij op de affiche van talloze zomerfestivals”, vertelt Marc Van Herrewegen van jeugdhuis Zenith.

Meer informatie: www.jhzenith.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie