Dirk Stoops op verjaardagsfeestje Zenith

Sint-Gillis – Jeugdhuis Zenith viert op zaterdag 6 juni zijn veertigste (!) verjaardag. Alle sympathisanten, leden en oud-leden worden vanaf 21 uur in het jeugdhuis verwacht voor een party met Jan Van Gaver en Dirk Stoops.

“Jan Van Gaver was in de jaren ’90 heel lang dé vaste dj van Zenith. Op zaterdag 6 juni vieren we trouwens 20 jaar dj Jan Van Gaver! Dirk Stoops kent u wellicht van Studio Brussel. Hij startte eerst De Afrekening op en lag later aan de basis van de ‘Was het nu 70, 80 of 90’-fuiven. Ieder jaar prijkt hij op de affiche van talloze zomerfestivals”, vertelt Marc Van Herrewegen van jeugdhuis Zenith.

Meer informatie: www.jhzenith.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord