Search

Pijnder worden kan op 20 augustus

Dendermonde – Het Ros Beiaard op 31 mei volgend jaar door de centrumstraten dragen, is niet zomaar voor iedereen weggelegd. Je moet op z’n minst lid zijn van de Gilde der Vrije Pijnders en aansluiten kan enkel als je een aantal praktische proeven doorspartelt.

Op donderdag 20 augustus vanaf 19 uur worden alle kandidaat-pijnders op de Grote Markt verwacht voor een aantal “loodzware, maar vooral vermakelijke toelatingsproeven”. Iedereen is uitgenodigd het spektakel bij te wonen.

Meer informatie over de pijndersgilde vind je op de website: www.gildedervrijepijnders.be

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Wereldwinkel Dendermonde steunt 11.11.11

Begin november is traditioneel de campagne-periode van 11.11.11. Dit jaar wil Oxfam-Wereldwinkel Dendermonde de actie op een speciale manier ondersteunen. 10% van

Geef een reactie