Stadsgenoot stapt 2.500 kilometer

josemillecam.jpg Dendermonde – Onze stadsgenoot José Millecam (60) vertrok op 27 juni voor een voettocht naar Santiago de Compostela. “In 92 stapdagen en na ongeveer 2.500 km hoop ik op zondag 27 september mijn Compostela te kunnen afhalen! Het is niet de bedoeling een uitgebreid verslag aan te leggen, maar hoop af en toe een kort verslag en enkele foto’s op het web te kunnen plaatsen”, schrijft hij op zijn blog. Je kan zijn avontuur volgen op bloggen.be/mijnvoettocht.

Foto: Op 28 februari kreeg José Millecam tijdens de pelgrimsmis in de abdij van Tongerlo zijn geloofsbrieven overhandigd.

Select 2022Select 2022

Meer nieuws

Circus Pipo in Dendermonde

Circus Pipo slaat binnenkort zijn tenten op in Grembergen. De voorstellingen vinden plaats van 11 tem 15 mei 2022 op het Raymond

Geef een antwoord